Včeraj smo dobili še zadnji del serije Silicon Valley

Po šestih sezonah norčij in nepredvidljivih zapletov je vragolij Pied Piperja konec, saj smo včeraj dobili še zadnji del priznane serije Silicon Valley.

Slovo ni bilo nepričakovano, saj sta ustvarjalca serije Mike Judge in Alec Berg že nekaj časa nazaj napovedala, da bo šesta sezona tudi zadnja, saj so zgodbo pripeljali do zadovoljivega konca in je sedaj napočil čas za druge projekte.

Moram priznati, da sem velik oboževalec serije in da jo bom presneto pogrešal. Zadnja sezona je po neljubem dogodku, ko jo je zapustil igralec T.J. Miller, zopet ujela svoj ritem in že dolgo se nisem pred TV-jem tako širno smejal ob humoristični seriji.

Zadnji del je imenovan “Exit Event” in žal si ga še nisem ogledal, saj neprestano prestavljam slovo. A radovednost mi ne da miru in danes bo zagotovo napočil sveti ritual ogleda zaključka serije. Bo Pied Piper končno zaslužil svoje milijone in bodo njegovi ustanovitelji vendarle zaživeli brezskrbno življenje? Ali pa bo Silicon Valley ostal veren svojim realističnim koreninam in bo zaključek vse naše junake izselil iz zibelke tehnologije ob cesto pobirati smeti?

Zadnji del obljublja veliko preobratov, videli pa boste tudi veliko nepričakovanih gostov.

Če še niste začeli z gledanjem, vam lahko Silicon Valley iz vsega srca priporočim, vse dele pa si lahko ogledate na pretočnem servisu HBO.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime