GOG ponuja Wasteland 2: Director’s Cut povsem brezplačno

Kot del zimske razprodaje lahko na GOG za omejen čas povsem brezplačno prejmete igro Wasteland 2: Director’s Cut Digital Classic Edition, ki zraven visoko cenjene Wasteland 2 vsebuje tudi originalno igro Wasteland iz leta 1988. A v kolikor si želite zagotoviti lastno kopijo, boste morali pohiteti, saj ponudba poteče že čez 48 ur.

Wasteland 2 je post-apokaliptičen RPG, kjer svojo ekipo razcapanih mlečnozobih Puščavniških Čuvajev skozi večje število raznolikih preizkušenj popeljete do večne slave. Seveda je igra polna raznolikih sovražnikov, okolišev in ostalih izzivov, kar skupno z zabavnim, a težavnim poteznim bojevanjem že kar hitro da vedeti, zakaj je igra ob izidu požela pretežno zelo visoke ocene.

Tako imate zdaj odlično priložnost, da igro prejmete povsem brezplačno in jo preigrate, v kolikor tega še niste storili. Gre pa tudi že za skrajni čas, saj nas zgodaj v naslednjem letu čaka tudi nadaljevanje Wasteland 3, ki je preko množičnega financiranja za razvoj zbrala preko $3.000.000 in če smo pošteni, izgleda naravnost sijajno.

Igra Wasteland 2 je brezplačno na voljo zgolj do 12. decembra, zato hitro obiščite GOG in si rezervirate lastno kopijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime