Prihaja nova Predator igra

Predator je skoraj zagotovo eden najbolj slaboritnih likov, ki smo jih videli v filmski industriji. Je neizprosen lovec, ki poseduje bogat arsenal orožij in sposobnosti kot je denimo nevidnost.

Čudno potem, da Predator nikoli ni prejel neke res kvalitetne igre. Spomnim se preigravanja Aliens vs Predator in čeprav so bile to kvalitetne igre, je od njih preteklo že mnogo let in je že skrajni čas za nekaj novega in svežega.

Na včerajšnji Sony konferenci pa je IllFonic prikazal igralni posnetek nove igre Predator: Hunting Grounds. Žal se ne gre za enoigralsko izkušnjo ampak za večigralski projekt, kjer se bo skupina marincev poskusila postaviti po robu enemu Predatorju.

Hunting Grounds bo tako precej spominjal na igro Evolve ali pa na Friday the 13th: The Game, kar niti ni čudno, saj je slednjo spočel isti razvijalec.

Predator bo številčno nadvladan, a v pomoč mu bodo priskočile njegove sposobnosti nevidnosti in zanimiva orožja. Med njimi lahko najdemo lok, top, ki strelja plazmo ter seveda zapestna bodala, s katerimi bo lahko obračunal z nasprotniki od blizu. Na voljo bodo trije različni Predatorji: Berserker, Scout in Hunter, vsak od njih pa bo imel svoje pritikline.

Predator: Hunting Grounds vsekakor izgleda zanimivo, izšel pa bo za PC in PlayStation 4 20. aprila 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime