Twitch streamerka odstranila “majhne revne ljudi”, ki se niso naročili na njen kanal

Twitch streamerji so zabavljači, ki se zavedajo, da bodo sprva morali svojo vsebino ponujati povsem brezplačno in šele kasneje, če bodo ljudem res všeč, lahko svoje prenose zaklenejo samo tistim, ki so naročeni na njihov kanal.

Twitch streamerka SavageBabyDoll ni tega mnenja. V svoji karieri je sicer nabrala preko 13.000 sledilcev, a naročnikov je imela vsega 57. A tudi to je bilo dovolj, da je v svojem nedavnem prenosu v živo pokazala višek arogance in nestrpnosti do svojih gledalcev.

Zadeva je eksplodirala 8. decembra med povsem normalno seanso Fortnita. Eden od gledalcev jo je povsem vljudno vprašal, če se lahko v to igro pridruži vsak ali pa je rezervirano samo za naročnike. SavageBabyDoll se je že vprašanje zdelo absurdno, zato je svoje moderatorje prosila, naj podelijo bane in odstranijo “vse majhne revne ljudi, ki si ne morejo privoščiti naročnine”.

Da se je punca pošteno zafrknila in praktično zaključila svojo Twitch kariero je hitro postalo jasno. Posnetek njenega obnašanja se je razširil po internetu in SavageBabyDoll je hitro zaklenila vse svoje račune na društvenih omrežjih, zaradi svojega obnašanja pa je bila 10. decembra odstranjena od eRa Eternity e-športne organizacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime