Forza Horizon 4 dobiva svoj battle royale način

Ste mislili, da če ste ljubitelj dirkačin, da se se boste kar tako elegantno izognili battle royale noriji? No, ušteli ste se, saj je razvijalec Playground Games najavil, da bo njihova priznana igra Forza Horizon 4 še danes dobila nov battle royale igralni način, ta pa se bo imenoval The Eliminator.

Zadeva ima precej zanimivo premiso. Na mapi se bo naenkrat pojavil do 72 dirkačev, vsi pa bodo na začetku imeli precej oslabljene avtomobile. Nato boste lahko izzvali tekmovalca, to pa boste naredili tako, da pogled usmerite vanj in začela se bo dirka do določene točke na mapi. Vmes vam bodo lahko ponagajali drugi igralci, ki se bodo lahko v vas ali pa vašega nasprotnika zabijali in vas tako koštali zmage. Če pridete prvi skozi ciljno črto, boste za nagrado dobili nadgradnjo avtomobila, v nasprotnemu primeru pa boste izločeni iz igre.

Pridobite lahko 10 stopenj nadgradenj, vseskozi pa boste morali paziti na krčeči krog in ko bo na mapi ostalo samo še okoli ducat dirkačev, se bo pojavila zadnja ciljna črta in kdor jo doseže prvi, bo tudi zmagal obračun.

The Eliminator je popolnoma brezplačna posodobitev za vse lastnike igre, na strežnikih pa naj bi zaživela danes, ob 19.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime