Nov MMORPG Corepunk izgleda obetavno

Razvijalci Artificial Core so naznanili nov MMORPG pod imenom Corepunk.

Gre za MMORPG, ki dobiva inspiracijo iz Blizzardovega Dibla in Ultime Online kar je seveda odličen miks in pričakovanja so velike, če ste oboževalec tega žanra. Corepunk bo vseboval vse stvari, ki jih lahko najdemo v vsakem MMORPG-ju kot so recimo guildi, naloge, odlična zgodba, razne pošasti, housing in še vse druge stvari, ki spadajo zraven. V sami igri bomo našli tudi t.i. “Fog of War”, to je nič drugega kot  PvP, kjer v zasedi pobijemo svoje nasprotnike, medtem ko oni delajo druge stvari.

Izgleda, da bo šlo za neke vrste hybrid med MMORPG-jem in sandbox MMORPG-jem in če bo vse pravilno narejeno, bo igra lahko dobila določeno število oboževalcev in lepo živela kot recimo živi Albion Online in podobne.

Glede na pogosta vprašanja (FAQ), ki jih dobimo na njihovi spletni strani se bo beta začela v Q4 2020, imela bo popoln odprt svet in žal razvijalci nam niso še zaupalo poslovnega modela, ki ga bodo uporabili. So pa zelo proti P2W načinu, tako da to je že dober začetek. Poleg tega bo Corepunk in cikel dneva in noči, svojega junaka bomo premikali z miško, kar pomeni, da lahko na začetku pričakujemo igro samo na osebnih računalnikih. Razvijalci se bodo držali načina healer, tank, dps načina bojevanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime