Streamerki med prenosom v živo zagrozil tip z nožem

IRL streaming ni neka nova zadeva in je popularna predvsem na Twitchu. Okrajšava pomeni “In Real Life”, takšni zabavljači pa v svojih prenosih v živo ne igrajo iger ampak svojih gledalcem prikažejo vpogled v svoje življenje.

Ena takšnih streamerk sliši na ime “gogirl_tv”, punca pa rada potuje po svetu in nedavno se je mudila v Južni Afriki, v mestu Capetown. Kar bi moral biti povsem običajni sprehod skozi ulice, se je hitro sprevrgel v nekaj povsem drugega.

Do nje in njene ekipe je pristopil temnopolt možakar in že od agresivne hoje je bilo vidno, da ima tipa zagotovo nekaj za bregom. To je bilo takoj jasno, ko je pristopil do njenega kamermana in mu zagrozil, da naj se ne premakne. Nato se je začelo ravsanje, nakar je neznanec potegnil nož in tipu zagrozil, da ga bo zabodel. Z rok mu je strgal kamero in izginil v temo. To bi moralo biti to in streamerki ni ostalo drugega kot pa da izjavi: “A me jebeno hecaš?”

A zgodbe tu še ni bilo konec, saj se je pogumna ekipa podala za roparjem, ki so ga nekoliko stran ujeli varnostniki in ga tudi pridržali. Na koncu se je vse razpletlo dobro, saj so kamero dobili nazaj, čeprav na prvi pogled izgleda, da je med to avanturo dobila nekaj poškodb.

IRL streaming je popularen, a ni povsem brez nevarnosti. Med hojo po ulici takšni slavneži ponavadi kažejo drago opremo in lahko hitro postanejo tarče napadalcev. V nevarnosti so tudi ženske stremerke, saj se veliko znajdejo kot objekt poželenja sledilcev, ki jih včasih pričnejo zasledovati tudi v resničnemu življenju. Primer tega je spodnji posnetek Yunicorn19, ko ji oboževalec kar ni želel dati miru.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. omg
    cool [img]https://hop.si/wp-content/webp-express/webp-images/doc-root/wp-content/uploads/2019/08/1875959-list_go_czy_na_bezimiennego-96×96.jpg.webp[/img]

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime