Apex Legends praznuje veseli december preko posebnega dogodka Holo-Day Bash

Battle royale streljačina Apex Legends je pričela z zgodnjim praznovanjem božiča preko posebnega dogodka, imenovanega Holo-Day Bash.

V decemberske dekoracije se je ovil velik del igre. Leteča trdnjava iz katere skočimo na mapo je sedaj okrašena z lučkami, v božično podobo pa so se oblekli vsi karakterji. Dobili smo kar nekaj novih preoblekic in zvočnih vrstic, vendar je najbolj pomembna zadeva nov, poseben igralni način Winter Express.

Ta se ne bo igral po battle royale pravilih, ampak se bodo na mapi spopadle tri ekipe, katere štejejo po tri člane, skupine pa se bodo med sabo borile za prevzem določene točke na vlaku. Vaša oprema je vnaprej določena, a jo lahko med posameznimi rundami lahko spreminjate in se tako prilagodite opremi nasprotne ekipe. Prvi ekipa, ki trikrat zavzame vlak, bo na koncu postala zmagovalna.

Holo-Day Bash prinaša tudi celo paleto posebnih izzivov, preko katerih boste lahko prejeli nove nalagalne zaslone, paketke glasbe in dve legendarni preobleki, kmalu pa bomo prejeli še 24 premium kozmetik.

Da bo zadeva še bolj privlačna, boste skozi vikend služili dvojne izkušenjske točke. Zadeva je že na voljo, tako da samo zaženite igro in si prenesite posodobitev. Dogodek bo tekel vse do 7. januarja 2020, spodaj pa si lahko ogledate napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime