The Witcher dobil še zadnji napovednik pred izidom

Še slab teden nas loči od izida serije The Witcher, ki jo boste lahko gledali samo na Netflixu in ta pretočni servis je izdal še zadnji napovednik, ki prikaže marsikaj novega.

Napovednik se osredotoči na Ciri ter na ogromne bitke. Kraljestvo Cintre se znajde pod napadom masivne Nilfgaardijanske vojske, kaj točno pa je razlog napada ni razloženo. Vemo samo, da se Ciri odloči, da ji lahko pomaga samo mutantski Witcher Geralt in se nato odpravi po njegovo pomoč. Očitno se vmes izgubi ali pa jo nekdo ugrabi, saj Geralt izjavi, da bo naredil vse, da jo najde in vrne domov.

Vidimo lahko tudi ogromno bitko med dvema vojskama in glede na prikazano je očitno, da Netflix ni šparal na produkciji. Kot vemo se bo scenarij napajal iz knjig pisatelja Andrzej Sapkowskega in ne iz iger. Mimogrede, kot velik oboževalec Witcherja sem pod roke vzel tudi nekaj knjig in reči moram, da sta mi prvi dve – The Last Wish in Sword of Destiny – še najbolj dogajali. Sta namreč zbirki kratkih zgodb, ki se vrtijo okoli Geralta, medtem ko tretji del Blood of Elves začne bolj razširjeno epsko zgodbo. Glede na napovednik bo serija sledila dogodkom od tretje knjige dalje.

The Witcher bo na Netflix prispel 20. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime