Fortnite vsebuje napako, preko katere si lahko naberete neomejeno zalogo snežakov

V Fortnitu že nekaj dni vlada zima in igralci se prešerno zabavajo v sneženem okolju, kateremu so se nedavno pridružile tudi Star Wars preobleke in žaromeči.

Eden od bolj zanimivi novih predmetov v igri je zagotovo sneženi mož, ki se pravilno imenuje Sneaky Snowman. Ta ni povsem nov, saj smo ga lahko gledali že v 7. sezoni, a tokrat je malce drugačen, saj ga lahko igralci razbijejo in iz njega dobimo kepo, katero lahko nato zabrišejo v drugega igralca. Je tudi priročno orodje za postavljanje zasede, saj se lahko vanj skrijemo in nato prežimo na druge igralce.

Pred kratkim se je odkril nov “exploit”, ki igralcem omogoča, da preko parih korakov v bistvu pridobijo neomejeno zalogo snežakov. Zadeva je precej preprosta za repliciranje, saj v bistvu potrebujete poln inventar in en predmet, ki ga potem neprestano spuščate in pobirate nazaj.

  1. Približajte se snežaku
  2. Poberite snežaka in na njegovemu mestu spustite en predmet
  3. Opremite snežaka, nato pa poberite predmet in hkrati vrzite snežaka
  4. Vrženi Sneaky Snowmen se bo pojavil, na tleh pa boste našli še enega, ki ga lahko poberete
  5. Nato samo ponavljajte, dokler nimate cele vojske sneženih mož

Postopek si lahko ogledate tudi v spodnji video obliki, ki bo morda lažji za razumevanje. Zadeva lahko postane resna taktična prednost, saj lahko postavite cel gozd snežakov in vaš nasprotnik bo zagotovo hudo zmeden.

Seveda je treba biti pri izkoriščanju takšne luknje previden, saj se lahko Epic odloči bannati vaš račun. A pogumni se lahko vseeno podate v sneženo avanturo na kakšnem rezervnem računu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime