Netflix potrdil čas začetka snemanja druge sezone serije The Witcher

Samo še par dni nas loči od premiere premiere serije The Witcher, ki bo 20. decembra zaživela na pretočnemu servisu Netflix. Prva sezona bo štela 8 delov in očitno je navdušenje nad serijo že sedaj tako veliko, da se je Netflix odločil odobriti drugo sezono že kar vnaprej, potrdili pa so tudi čas začetka snemanja.

In če je verjeti spletni strani Redanian Intelligence se bo to začelo zelo kmalu, že to zimo. Druga sezona naj bi začela snemati prve kadre že 17. februarja 2020, tako da oboževalcem ne bo potrebno predolgo čakati med menjavanjem sezon. To je seveda dobra novica za vse nepotrpežljive in tako morda ne bomo čakali celo desetletje, preden ugledamo poslednji kader zadnje sezone. Ustvarjalka serije Lauren Schmidt Hissrich je v intervjuju povedala, da ima v glavi zamišljenih nekje okvirno 7 sezon, a bi lahko posnela še več, če bi za to seveda dobila možnost.

8 epizod prve sezone naj bi sledilo dogodkom prve knjige The Last Wish, katero je spisal pisatelj Andrzej Sapkowski. Gre v bistvu za zbirko kratkih zgodb, producenti pa so že potrdili, da bo prva sezona prekratka, da bi pokrili prav vse dogodke iz prve knjige. Zato bo zanimivo videti, če bo druga sezona že spremljala dogodke iz Blood of Elves, katera velja za tisto prvo pravo knjigo, katera je začela sago Witcher avantur ali pa bomo morda še vedno gledali dogodke iz The Last Wisha.

The Witcher se bo na Netflixu pojavil 20. decembra in kot je v navadi pri tej platformi, bomo naenkrat dobili vseh 8 delov prve sezone.

Spodaj si lahko ogledate še zadnji napovednik pred izidom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime