Ninja bannan iz igre Apex Legends

Dva dni nazaj se Twitch, pardon, Mixer zvezdnik Ninja spravil po dolgemu času preigravati Apex Legends. Ninja je seveda znan predvsem zaradi Fortnita, a nedavna večja posodobitev je pri njemu zopet vzbudila željo po preigravanju. Poleg tega se želi znebiti okovov Fortnita in svojim gledalcem prikazati vsebino tudi drugih, mogoče malce manj znanih naslovov.

Najprej je moral sneti večjo posodobitev in nato se je končno spravil k preigravanju. A notri ga je doletelo presenečenje, saj je odkril, da je njegov račun bannan in tipu se sanjalo ni, zakaj točno je bil odstranjen.

Zanimivo je, da je bil Ninja eden večjih plačanih promotorjev Apex Legendsa, ko so vsi ugibali, ali bo ta battle royale streljačina prevzela krono Fortnitu. To se seveda potem ni zgodilo, a prav Ninja je bil tisti, ki je Apexu na letošnji podelitvi nagrad The Game Awards 2019 podelil naslov za najboljšo večigralsko igro leta 2019.

Situacija se bo očitno razrešila, saj je slavni streamer razvijalca Respawn na Twitterju poprosil, naj mu zopet povrnejo račun, ti pa so mu odgovorili, da preveri svoja zasebna sporočila. A vprašanje je, če se bo kmalu zopet spravil k igranju, saj je bil v prenosu v živo nad neljubim incidentom precej razburjen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime