Star Wars Battlefront 2 dobil The Rise of Skywalker posodobitev in igra je sedaj celo vredna vašega časa

Če vam kdo omeni Battlefront 2 se zagotovo najprej spomnite ogromne bedarije, ki si jo je založnik EA privoščil ob izidu igre. Notri so namreč zapekli tako nagnusne mikrotransakcije, da so ponoreli prav vsi in zadeva je postala tako odmevna, da so se članice EU začele spraševati, ali so takšne mehanike hazardiranja v igrah sploh legalne ali pa bi jih morda bilo treba prepovedati.

Od takrat je že preteklo nekaj vode in na Battlefront 2 je že veliko ljudi več ali manj pozabilo. A razvijalec DICE je od takrat v igro vpeljal veliko sprememb ter posodobitev in dandanes je špil dejansko zanimiv za igranje in mu je vredno dati še eno priložnost, če se vam seveda ob izidu ni povsem zameril.

Danes je igra pridobila tudi večjo posodobitev The Rise of Skywalker, ki bo povezala Battlefront 2 z istoimenskim filmom, ki ga lahko v kinih pričakujemo 19. decembra.

Od razvijalca DICE smo navajeni dobrih napovednikov in tudi tale ne razočara in napove kar nekaj novosti. Imperij bo na svojo stran pridobil Red Sith vojaka, boriti pa se bo moč tudi v vlogi Stormtrooperja z letečim nahrbtnikom. Odporniško gibanje se lahko na svoji strani veseli dveh novih nezemljanov, čaka pa nas tudi povsem nova mapa na planetu, ki bo postal na voljo 20. decembra.

Januarja nas čakajo nova presenečenja, do takrat pa si lahko ogledate spodnji odlični napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime