Borderlands 3 je prispel na Google Stadio, a teče na starejšem popravku iz oktobra

Platforma Google Stadia je že nekaj časa nazaj zagnala svojo mašinerijo, vse od takrat pa čakamo kakšne dobre novice, ki bi zadele ta najnovejši pretočni servis. Žal bomo očitno na to še čakali, saj včerajšnji izid Borderlands 3 na platformi pri strankah ni pustil dobrega vtisa.

Špil namreč ni enakovreden konzolnim ali pa PC različici, saj mu manjkajo optimizacije in popravki, ki jih je igra prejela v zadnjih dveh mesecih. Google Stadia različica očitno zahteva svojo optimizacijo, tako da Borderlands 3 tam teče na posodobitvah, ki jih je razvijalec izdal do 24. oktobra.

Tako manjka popravek, ki je dodal Takedown at the Maliwan Blacksite vsebino proti koncu ter težavnost Mayhem 4. Prav tako boste zaman iskali uravnoteženje junakov, katero je igra močno potrebovala, saj ob izidu v temu pogledu ni bila ravno na višku spoliranosti.

Stadia igralci bodo tako to vsebino prejeli šele v začetku 2020, močno pa bo zamudil tudi prvi uradni DLC Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot. Ta bo na konzolah in PC-ju izšel že jutri, na pretočnemu servisu pa ga lahko pričakujemo šele v začetku 2020.

Kaj točno je razlog takšnega zamika ni znano, je pa vsekakor nepošteno, saj vsi igralci na koncu plačujejo isto ceno. Špil prav tako ne teče pri 60 sličicah na sekundo, ampak jih zmore samo 30.

Edina dobra novica je, da bo Google razširil knjižico iz iger iz 12 na 26, to pa naj bi se zgodilo proti koncu letošnjega leta. Žal med njimi ne boste našli samih prvokategornikov, Stadia pa še vedno ni na voljo povsod, kamor lahko prištejemo tudi našo deželo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime