Iščete novo in neumno resničnostno oddajo? Poglejte si britanski Just Tattoo of Us

Na slovenskih kanalih bo kmalu zazevala velika luknja na področju reality oddaj. Kmetija se približuje koncu, Big Brotherja že dolgo ni več medtem, ko je bil Bar nazadnje takšna katastrofa, da se te oddaje ne želi dotakniti nihče več niti s palico, kaj šele daljincem.

Pred kratkim mi je po naključju pod oči prišla oddaja Just Tattoo of Us in zadeva dejansko vsebuje zanimiv koncept.

Trik je, da se v oddajo namenita dve osebi, ki se dobro poznata in vsaka od njiju za partnerja spočne tetovažo. Sodelujoča se predhodno dogovorita, ali bosta drug za drugega spočela tetovažo, ki bo smešna ali pa kaj takšnega osebnega in emotivnega. Nato jim umetnik na kožo izriše sliko in vsak od njiju si zadevo ogleda pred ogledalom.

Zadeva postane zanimiva, ko se morda osebi na skrivaj sovražita ali pa pri dogovarjanju pride do kakšnega nesporazuma.

Vzemimo za primer tale parček fanta in dekleta. Punca je za fanta izbrala sliko njunega nedavno preminulega psa, pri dogovarjanju pa je prišlo do nesporazuma. Dekle mu je namreč v šali reklo, da mu bo izbrala nekaj, kar ga bo še dolgo bolelo. On je to razumel, kot da bo dobil tetovažo nečesa nagnusnega. Zato je on za njo izbral nekaj v isti smeri in to je na koncu postala tetovaža umazane školjke, saj je enkrat pozabila za sabo potegniti vodo. Da, vrisan je bil tudi kakec.

Potem je tu primer, ko se v oddajo odpravita dva prijatelja, vsak od njiju pa želi drugega čimbolj onečediti. Prvi je tako za parterja izbral, da okoli njegovih genitalij vtetovirajo imena spolnih bolezni, medtem ko mu je drugil vrnil z… No ja, samo poglejte si video.

Tudi kolegice znajo biti enako zlobne, kot nakazuje spodnji primer, ko je ena od partnerk drugi na hrbet zrisala žensko v čepečem položaju, katera ravno opravlja veliko potrebo. Razlog tetovaže je dejstvo, da je kolegica s prvim tipom imela analni seks in se je nato posrala vsepovsod. Kdo si ne bi tega želel za vedno vtisniti v spomin.

To je samo par primerov te oddaje, ki šteje sedaj že 5 sezon. Zadevo trenutno producira MTV, temu pa se je zdelo vredno za voditelja postaviti dva ekstremno nadležna voditelja, kjer izstopa predvsem plastična voditeljica Charlotte Crosby. Če iščete dobro grozljivko ste našli pravo oddajo, saj vas bo njen glas še dolgo preganjal v sanjah.

Slabih šal ne manjka, prav tako ne boste pogrešali šokiranih izrazov in Just Tattoo of Us si ne bo nikoli prislužil kakšnega zlatega globusa. Zadeva na IMDbju drži oceno 4/10 in je ni priporočljivo gledati zaporedoma, saj se vam možgani lahko hitro spremenijo v odpadni kompost.

A če ste res obupani za novo resničnostno oddajo in iščete nekaj novega, je morda to tisto, kar vas bo prikovalo pred zaslon. Just Tattoo of Us je na voljo na Amazon Prime, kakšno epizodo pa si lahko pogledate tudi drugje kot je denimo YouTube ali pa DailyMotion.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime