Warcraft 3: Reforged končno dobil uraden datum izida

Da bo legendarna strategija Warcraft 3 dobila predelavo vemo že vse od Blizzcona 2018. Takrat nam je razvijalec Blizzard potrdil, da se špila lahko veselimo v letu 2019.

Logično je bilo, da od tega ne bo letos nič, saj smo prišli na polovico decembra, uradnega datuma pa še vedno ni bilo. To se je spremenilo včeraj, ko je Blizzard končno napovedal, kateri dan naj si obkrožimo na koledarju.

Reforged tako ne bo izšel decembra, a spet ne bo zamudil tako veliko. Na naše diske ga bomo lahko prenesli 28. januarja 2020, tako da nas čaka samo slab mesec zamude.

Ko bo zadeva izšla, bomo prejeli celotni kampanji Reign of Chaos in Frozen Throne, le da bosta tokrat obe doživeli znatno grafično nadgradnjo. Zvočni podajalci bodo ostali enaki kot v originalu, saj so se oboževalci pritoževali, da bi menjava teh kvarno vplivala na originalno vzdušje in avtentičnost izkušnje.

Predelana verzija s sabo prinaša tudi nadgrajeni World Editor, ki omogoča ustvarjanje svojih map in scenarijev. To je močno orodje, ki je njega dni izrodila MOBA žanr preko igre Defence of the Ancients oz. Dota.

Dobra novica je, da bo Reforged verzija prerodila večigralsko stran. Igralci originala in predelane inačice boste lahko igrali skupaj na istih strežnikih in drug proti drugemu kot to lahko dandanes počnejo Starcraft igralci.

Warcraft: Reforged je zaenkrat na voljo v zaprtemu beta testiranju, to pa je na voljo samo prednaročnikom igre. Igro si lahko naročite na uradni strani, kjer vas bo osnovna edicija stala 30 €, za Spoils of War različico pa boste odšteli 40 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime