Fortnite streamerka aretirana potem ko je v prenosu v živo ugriznila in udarila svojega otroka

Vsi vemo kako je, ko padeš v eno dobro seanso igranja in si takrat ne želiš nobenega motečega dejavnika. Zna se zgoditi, da se znajdete ravno sredi finalnega večigralskega obračuna in si vaš maček ravno ta trenutek izbere, da vam skoči na tipkovnico in vas tako košta zagotovljene zmage.

Razlika je v temu, kako se ob takemu primeru odzovete. Normalen človek bi malce težko zadihal, spustil sočno kletvico in pobožal mačka in nadaljeval z dnevom. A kaj če si malce trčen v glavo, ne znaš nadzorovati svojega besa in mačka zamenjamo z otrokom, ki še ne zna sploh hoditi?

Ravno to se je zgodilo 16. decembra, ko je Twitchu svoj prenos v živo oddajala streamerka z imenom TTV_MajesticUnicorn. Ta niti ni preveč popularna, a kot skoraj vsi streamerji danes, je bil njen prenos sestavljen iz Fortnita. Spravila se je v 8-urno igralno seanso, sredi nje pa se je zgodilo nekaj nepredstavljivega. Mimo nje se je priplazil njen malček in tega je večkrat odrinila, udarila, kasneje pa se vidi da ga je celo ugriznila.

To je seveda zbudilo velike alarme in po Twitterju je zaokrožil njen video, kjer so uporabniki obsojali njeno ravnanje in jo tudi prijavili oblastem. Twitch se je nato odzval in njen kanal je bil hitro izbrisan in sedaj ni več na voljo.

TTV_MajesticUnicorn se je nato spravila na Twitter in napisala objavo, da ima nekdo očitno preveč časa in je nesramen do ljudi, ki jih sploh ne pozna. Kasneje je bila objava zbrisana, skupaj z njo pa tudi njen Twitter račun.

A očitno jo pozna policija iz Calgarya, katera je žensko izsledila in jo tudi aretirala. Njihova objava sicer ni točno opredelila te streamerke, a bilo bi veliko naključje, da bi se naenkrat na Twitchu pojavili dve taki osebi. 31-letnico so aretirali, njena dva otroka pa odpeljali na varno mesto.

A zgodbe tu še ni konec, saj je tu še oče otrok, ki je očitno tudi streamer. Twitter uporabnik MiltonTPike1 je pridobil njegove posnetke, ki prav tako nakazujejo na nasilno obravnavanje otrok. Uporabnik je kontaktiral policijo in ta trenutno obravnava tudi njega, zbrisan pa je bil profil tako moža kot tudi žene. MiltonTPike1 je potem posnetke izbrisal, saj ne želi razširjati dodatne drame.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime