Kdaj točno se bo The Witcher odklenil na Netflixu?

Zdaj že vsi vemo, da nas loči še komaj en dan od premiere serije The Witcher, katero bomo lahko 20. decembra gledali na pretočnem servisu Netflix.

A morda si boste že jutri privoščili dopust in vas zanima ob kateri točni uri se bo zadeva odklenila za gledanje? Priprava kokic in pijače zahteva svoj čas, zato je nekaj načrtovanja na mestu.

Netflix sicer še ni najavil točne ure izida, a če gre sklepati po vseh njihovih originalih do sedaj, bo zadeva izšla ob polnoči po ameriškemu času. Za nas Slovence to pomeni, da se bo zadeva odklenila v petek, ob 9.00 zjutraj.

Tisti bolj prebrisani ste morda pomislili, da bi uporabili VPN in tako odklenili čas gledanja prej, a Netflix svoje serije izda istočasno po celemu svetu, zato je tak plan nepotreben.

Pričakovanja za serijo so velika in upamo, da jih ustvarjalci izpolnijo, pretočni servis pa je The Witcherja že obnovil za drugo sezono.

Poglejmo si še zadnji napovednik pred izidom, nato pa še enkrat spat in smo zmagali!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!