V Fortnite je prispelo zimsko praznovanje in vsi igralci so prejeli številna darila

Božič je samo še par dni stran, a razvijalcu Epic se ni dalo čakati, zato je že včeraj sprožil zimsko praznovanje v obliki posebnega dogodka Winterfest.

Ob vstopu v igro boste na vrhu odkrili posebno ikono, preko katere se potem preselite v zimsko kočo Winterfest Lodge. V tem toplem domeku vas čaka zvrhan kupček daril in izzivov, ki vam bodo popestrili praznovanje.

Vsa darila so brezplačna in jih je vse skupaj 14. Na desni strani boste videli lepo zavito večje darilce, ki kar kliče po odpiranju in ko ga odvijete boste prejeli novi Millennium Falcon glider. Vsak dan lahko odprete eno darilo, a če slučajno kakšen dan zamudite, brez skrbi. Še vedno boste lahko odprli vsa zamujena darilca, če se le vrnete v kočo pred iztekom dogodka, kateri se bo zaključil 7. januarja.

Na voljo so tudi izzivi, ki vas čakajo v božični nogavici na kaminu. Vsak dan vas čaka nekaj novega in tako kot darila, lahko kakšen dan zamudite in še vedno boste prejeli vse izzive.

Epic je iz Vaulta potegnil tudi nekaj orožij kot je dvocevna puška, spet pa so na voljo postali nekateri omejeni igralni načini kot sta denimo Zone Wars in Wick’s Bounty. V teh ponovno odklenjenih zadevah se boste lahko zabavali vse do 2. januarja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!