YouTuber Mr Beast je organiziral tekmovanje za milijon dolarjev in včeraj smo dobili zmagovalca

Popularni YouTuber Mr Beast je znan predvsem po temu, da rad deli ogromne količine denarja, ki jih zasluži preko spletne platforme YouTube. Nekaj časa nazaj je organiziral zanimivo tekmovanje, kjer je zmagovalec domov odnesel milijon dolarjev in včeraj smo končno dobili zmagovalca.

Za svoje prijatelje je organiziral poseben izziv. V prozorno škatlo je zapakiral milijon zelencev in potem so morali tekmovalci gor položiti roke. Tisti, ki ostane zadnji stoječi in se še dotika škatle, domov odnese milijon dolarjev.

Precej preprosto kajne? In tudi je, a seveda je tudi močno naporno. Za zabojnikom so se zbrali štirje tekmovalci, prvi med njimi pa je po nesreči dvignil roko in izpadel iz tekmovanja po 11-ih urah. Mr Beast mu je vseeno podelil 10.000 $.

Tekmovanje se je nato nadaljevalo in v enemu momentu si je situacijo preko videoklica ogledal tudi slavni PewDiePie, ta pa jim je namenil nekaj besed vzpodbude. Po 32-ih urah se je zgodila nova nesreča in odstopil je še en tekmovalec, ta pa je prejel 20.000 dolarjev.

Ostala sta samo še dva in po 36-ih urah je eden od njiju zaradi neprespanosti roko odmaknil iz denarja, a potolažila ga je nagrada v vrednosti 30.000 $.

Zmagovalec je tako prejel milijon dolarjev, to pa ni prvo takšno tekmovanje, ki ga je izvedel Mr Beast. Na enak način je v preteklosti organiziral turnirje, kjer so ljudje držali roko na Lamborghiniju, čolnu in celo hiši.

Mimogrede, YouTuberjeva akcija glede sajenja dreves je naletela na ogromen uspeh in včeraj so dosegli ogromni mejnik 20 milijonov posajenih dreves.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime