The Witcher 3 ima sedaj toliko igralcev kot Red Dead Redemption 2

Na Netflixu trenutno med serijami kraljuje The Witcher in zadeva je skoraj zagotovo navdušila vsakega pristaša knjig in tudi iger. A zgodilo se je še nekaj drugega, saj je serija pri gledalcih vzbudila željo, da se ponovno vrnejo v svet odlične igre The Witcher 3, zagotovo pa se je znašlo pod Geraltovim šarmom tudi nekaj novih igralcev.

Temu je zagotovo pripomogla tudi razprodaja, saj je tretji del trenutno na Steamu znižan na vsega 14,99 € in špil je na podlagi vsega tega doživel ogromen poskok igričarske baze. Ta je sedaj narasla na številko 30.000 istočasnih igralcev, zgodil pa se je tudi vrhunec, ko jo je naenkrat preigravalo 50.000 igričarjev. The Witcher 3 je takšne številke doživljal nekje ob izidu in cifre so primerljive s tistimi, ki jih trenutno drži močno novejša igra Red Dead Redemption 2.

Seveda je treba vzeti v zakup, da pri Red Dead Redemption 2 niso vštete številke iz Epic Games in Rockstar Launcher platform, saj je tam igra izšla en mesec pred Steam inačico. A vseeno so to ogromne številke za 5 let staro igro, katera ne vsebuje nikakršne večigralske komponente. Moram priznati, da sem pri ogledu serije tudi sam pomislil, da bi zopet zagnal Witcher3.exe, a se zaenkrat še držim stran. Zaenkrat.

Nič, zavrtimo si še enkrat komad, ki mi ob prvemu posluhu ob seriji še danes ne gre ven iz glave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime