Ubisoft podarja enega brezplačnega operatorja za igro Rainbow Six Siege

Prazniki so tik pred vrati in da ne boste samo zapravljali denarja za digitalne igre, je čas, da v svojo božično nogavico dobite tudi nekaj povsem brezplačnega. Tako se je odločil založnik Ubisoft, ki bo vse svoje igralce obdaril v svoji igri Rainbow Six Siege.

Vaše darilo prihaja v obliki brezplačnega operatorja, ki ga dobite takoj, ko se prijavite v igro. Na domačemu zaslonu odklikajte pod Pack sekcijo in tam vas po novem čaka presenečenje.

Dodeljeni operator bo izžreban za vas naključno in bo eden od predstavnikov med Year 1 in Year 4 razširitvami in ne bodo izžrebani iz osnovne igre.

Če si slučajno že lastite vse te operatorje pa boste dobili Montage preobleko, katera bi lahko zmagala na tekmovanju za najgršo božično uniformo. Kako zadeva izgleda si lahko ogledate na zgornji sliki.

Ponudba poteče 5. januarja, tako da se ne pozabite do takrat vsaj enkrat prijaviti v igro in prevzeti svojega darilca. Mimogrede, igra je trenutno znižana na Steamu za 60% na samo 7,99 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!