Pojavili so se novi igralni posnetki preklicane igre Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever je bil sprva napovedan leta 1997, a je za svoj razvoj potreboval kar 14 let. Na koncu je pravice zanj kupil razvijalec Gearbox in leta 2011 izdal končno verzijo, ta pa je bila v igričarskem polju precej slabo sprejeta.

Duke Nukem Forever pa je leta 2001 izdal zelo zanimiv napovednik, ki je obljubljal precej bolj drugačno igro, kot tisto, ko smo jo na koncu dobili. Leta 2018 je podpredsednik originalnega razvijalca 3DRealms Frederik Schreiber povedal, da je bila tista verzija 90% končana. Takratni Duke Nukem bi se igral podobno RPG-ju, imeli bi razne naloge, inventorij, za preigravanje pa bi potrebovali okoli 14-16 ur. Gearbox je nato istega leta izjavil da delajo na temu, da bi pridobili licenco in da bi potem ta davno pozabljena igra končno doživela luč izida. A to je bilo marca 2018 in od takrat vse tiho je bilo.

Pred kratkim pa sta se na 4Chanu pojavila dva nova igralna posnetka, ki kažeta malce sprehajanja po strehi., to pa naj bi izviralo iz preklicane Forever različice igre. Seveda sta lahko lažna, a v temu primeru se je nekdo močno potrudil, da bi okoli prinesel majhen del publike, ki bi jih v 2019 sploh še zanimalo ime Duke Nukem.

Upamo, da enkrat res ugledamo tiste Duke Nukema, ki je davno nekoč držal celotno igričarsko publiko v ekstazi več kot desetletnega pričakovanja. SPodaj si lahko ogledate tisti slavni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime