Pisarniški stoli v Modern Warfare vas lahko sedaj instantno ubijejo

Modern Warfare je pred kratkim dobil zanimiv igralni način Infected, kjer se morajo igralci uspešno skrivati pred okuženimi in dlje ko ostanejo živi, več izkušenj si lahko naberejo, kar jih lahko pripelje tudi do končne zmage.

A po mapah novega Call of Dutya straši še ena nevarnost, ki tokrat prihaja v obliki navadnega pisarniškega stola.

Očitno je posodobitev s sabo prinesla tudi enega nadležnega hrošča, ki lahko nepazljive igralce hitro brutalno kaznuje. Če se namreč igralec znajde pred pisarniškim stolom in po njemu zamahne z nožem, je lahko zabave zanj hitro konec, saj očitno sedalo vsebuje maščevalni protiudarec, ki instantno pokončna igralca.

You can commit death on the spinny chairs on St. Petrograd from r/modernwarfare

To je dokazal en igralec, ki je na mapi St. Petrograd v Hotelu poskušal zavrteti stol, a mu je ta takoj privoščil ubijalski knock-out. To je seveda hrošč, ki pa je precej zabaven. To ni edina takšna bizarnost v Modern Warfare, saj so nedolgo tega na mapi Port of Verdansk odkrili grmovje, ki je vsakega nesrečneža, ki si je drznil vstopiti vanj, ubilo brez kakršnekoli milosti.

Glitch(?) on Port of Verdansk where a bush kills you. I ran at it a few times and it bested me every time. from r/modernwarfare

Če se vam je morebiti zahotelo nekaj vrtenja na resničnih stolih za nizko ceno, si lahko ogledate ponudbo igričarskih stolov UVI Chair. Spletna trgovina EIGRE.si trenutno gosti globoko razprodajo prav vseh UVI stolov, ki lahko tako postanejo tudi odlično praznično darilo. Podjetje pravi, da zaenkrat njihovi stoli niso ubili še nikogar, kar je zagotovo hvalevredna statistika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime