Grozljiva igra Hello Neighbor danes brezplačna na Epic Games trgovini

Ko človek zagleda slike iz igre Hello Neighbor bi pomislil, da se gre za neko luštno in barvito avanturo. A razvijalec tinyBuild je igro zapeljal v drugo smer in špil je v bistvo grozljivka, ki veliko stavi na skrivanje pred razvito umetno inteligenco.

V Hello Neighbor je naša glavna naloga, da se prikrademo v sosedovo klet in potem razkrijemo, kakšne vse grozote se skrivajo tam. A delo ne bo lahko, saj je brkati sosed pripravljen na naše vdore v zasebnost, napredni algoritmi umetne inteligence pa poskrbijo, da se ta uči naših potez.

V praksi to pomeni, da če bomo prevečkrat skočili v hišo skozi zadnje okno, nas bo ob naslednjem obisku tam čakala past za medvede. Če se bomo poskušali pretihotapiti skozi sprednja vrata nas bodo tam čakale kamere in če bomo poskušali pobegniti iz hiše po vedno isti poti, bo sosed odkril bližnjico in nas tako naslednjič ujel v svoje kremplje.

Hello Neighbor veliko stavi na suspenz in igra vas bo zagotovo držala na robu sedeža do konca. In sedaj lahko igro pridobite povsem brezplačno, če si jo preko sledeče povezave rezervirate do 17.00 danes.

Danes nas čaka še zadnja brezplačna igra, ugibanja pa govorijo da naj bi šlo za naslov Yooka-Laylee.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime