Na splet je izcurljala uvodna sekvenca igre Final Fantasy VII Remake

Kar malce mi je žal, da ogromni seriji iger Final Fantasy nikoli nisem dal prave šanse. Čeprav nisem pristaš teh iger pa se zavedam, da ima franšiza ogromno oboževalsko skupnost, ta pa nestrpno pričakuje predelavo sedmega dela, ki po mnenju mnogih velja za najboljši del serije do sedaj.

Založnik Square Enix se je zato odločil, da bo zadevo pošteno predelal in tako se nam približuje izid Final Fantasy VII Remake, kjer bosta podoba in igralnost doživeli popolnoma preobrazbo, a vseeno boste poznavalci igre videli podobnosti med naslovoma.

Pred kratkim se je na medmrežju nenapovedano prikazala uvodna sekvenca za demo igre in izgleda, da Square Enix tega videa še ni želel prikazati publiki. Vidimo lahko Aeris kako gleda v čudovito poustvarjeno mesto Midgar, nato pa lahko vidimo našega protagonista in njegove kompanjone kako sestopijo z vlaka in dobijo prvo misijo.

Posnetek bo zagotovo zanimiv vsem oboževalcem serije, ki komaj čakajo na 3. marec, ko bo zadeva tudi uradno izšla. Za razliko od originala bo Final Fantasy VII Remake izšel v posameznih epizodah oz. poglavjih, ta pa bodo močno razširila originalno štorijo.

Mimogrede, nekdo je spočel primerjavo med originalom in predelano verzijo, ki si jo lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime