Samsung naj bi kmalu prikazal prvi TV, ki bo popolnoma brez stranic

Nadležne stranice, ki držijo zaslon naprave so nam začele krajšati živce že povsod in morda je leto 2020 tisto, ki bo naše priljubljene pametne naprave naredilo povsem brezokvirne.

Stranic smo se večidel že rešili na pametnih telefonih, zato podjetje Samsung načrtuje naslednji izziv. Če gre verjeti govoricam naj bi proizvajalec že pripravljal prikazati prvi televizor, ki ne bo vseboval prav nobenih stranic.

Teh informacij se je dokopala spletna stran SamMobile, njihov vir pa pravi, da bo Samsung te televizorje prikazal na letošnjem sejmu CES, ki se bo odvil 6. januarja v Las Vegasu.

Tem govoricam se je pridružila še nemška spletna stran 4KFilme, katera je prikazala prve uradne slike tega televizorja, vir pa je še povedal, da naj bi proizvodnja teh prikazovalnikov stekla že v februarju 2020.

Samsung ni zaenkrat še ničesar uradno potrdil, je pa ta teden izdal kratki dražilnik, ki drži sumljiv okvir, kateri bi znal namigovati na ravno takšen izdelek.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!