STALKER – težko pričakovana modifikacija Gunslinger sedaj na voljo za preigravanje

Da sovjetsko streljačino STALKER igralci še danes, leta in leta po izidu, še vedno redno preigravajo, niti ni preveč čudno, če samo pogledamo kako veliko moddersko sceno si je igra nabrala skozi ves svoj čas obstoja.

Za vse tri dele smo dobili ogromno večjih in manjši modifikacij, včeraj pa je morda izšla ena najbolj pričakovanih sploh. Gre za mod Gunslinger, ki je bil v razvoju dolgih 7 let, razvijalec pa je včeraj presenetil vse in zadevo ponudil v prenos vsakemu, ki si lasti kopijo igre STALKER: Call of Pripyat.

Gunslinger popolnoma predrugači igro. Avtor je vpeljal povsem nove strelne mehanike ter poleg tega vključil cel kup kakovostnih animacij. Sedaj bo ob pitju vodke vaš karakter celo odprl steklenico ter naredil pošten požirek v boju z radiacijo.

A to še ni vse, saj je tu še kupček drugih izboljšav. Med izbruhi radiacije zna vaš PDA zaslonček povsem ponoreti, pri merjenju z orožjem pa imate sedaj na voljo pogled za gledanje v temi, temu pa lahko prilagajate intenzivnost. Spremenjeni so bili tudi sovražniki in Controllerji vam znajo sedaj tako vplivati na psiho, da lahko storite celo samomor.

Vse izboljšave si lahko ogledate na sledečemu YouTube kanalu, modifikacijo pa si lahko prenesete iz sledeče povezave. Avtor opozarja, da gre za odprto beto, tako da lahko naletite na kakšnega hrošča in da bodo posodobitve še prihajali v prihodnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime