Skyrim babica Shirley prispela v igro preko modifikacije

Shirley Curry je gospa, ki jo v igričarskih krogih poznamo pod imenom Skyrim babica. Gre za starejšo igralko, ki je strastna oboževalka igre Skyrim.

Njena slava je bliskovito narasla in njena velika želja je, da bi lahko igrala naslednjo Elder Scrolls igro, a jo je skrbelo, da zaradi svojih let in oddaljenega izida igre morda tega ne bo nikoli dočakala. No, razvijalec Bethesda jo je kar povabil v svoj studio in tako bo Shirley v naslednjemu Elder Scrolls poglavju prisotna kot NPC karakter.

Prispela pa bo tudi v svojo priljubljeno igro, saj jo bo skupina modderjev prenesla v Skyrim. Shirley bo tako postala vaš zvesti spremljevalec, nosila pa bo lahek oklep in nasprotnike sekala z dvoročnim mečem. Shriley bo poskrbela za zvočno podajanje, tako da bomo v igri bili deležni unikatnih komentarjev iz njene strani, razvijalci pa so poskrbeli tudi za kupček novih nalog.

Modifikacija naj bi izšla enkrat v januarju, spodaj pa si lahko ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!