Simulator samozadovoljevanja Wank Simulator sedaj dobil demo na Steamu

Odkar je Steam na široko odprl svoja vrata praktično vsaki igri, se je pojavilo ogromno različnih naslovov, veliko od njih je seveda vprašljive kvalitete. Izšlo je veliko iger, ki se močno opirajo na seksualni aspekt, zato ni nič čudnega, da je nekdo delal tudi na simulatorju drkanja.

Ta se imenuje Wank Simulator, ta pa nas postavi v vlogo možaka z imenom Winston Gay. Znajdemo se v mestu Gay Bay, tam pa nas čaka umirjena soseska s hišami, cerkvijo in nedolžnimi sosedi.

Naša naloga je, da naredimo čimveč kaosa. Tako lahko razmetavamo vse kar nam pride pod roko, med katerimi v stratosfero lahko pošljemo tudi nedolžne mimoidoče. Bonus točke dobimo, če se ob temu kaosu tudi samozadovoljujemo in nabrati moramo čimveč pik, preden nas v roke dobi policija.

Poleg tega igralec dobi super moči kot je teleportiranje ali pa spreminjanje gravitacije. Zadeva močno spominja na Goat Simulator, le da se tudkaj lahko pozabavamo s človeškimi genitalijami.

Razvijalec Ultimate Games je za igro izdal demo na Steamu, žal pa še nimamo datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!