Nekdo dela na predelavi tekstur igre Diablo 2

Blizzard trenutno pridno dela na četrtemu delu Diablo franšize in čeprav je bilo kar nekaj govoric, da bo legendarni drugi del doživel predelavo kot se bo to zgodilo v primeru Warcraft III: Reforged, od tega zaenkrat ni bilo nobene uradne besede.

Zato bodo za predelavo poskrbeli kar modder, v temu primeru bo to en sam človek, ki se na Redditu imenuje “zomprd”. Ta je pred kratkim pod roke vzel začetno cono Rogue Encampment in vse teksture podvrgel pod roke umetne inteligence, katera je nato teksturam znatno izboljšala ločljivost.

Zomprd pravi, da bo tako izboljšal še nekaj NPC-jev, pošasti in predmetov, iz tega pa bo nato sledil Diablo 2 demo, kjer bodo lahko vsi preizkusili novo grafično podobo v akciji.

Modder je podelil nekaj slik in treba je reči, da te izgledajo močno impresivno. Seveda ne pričakujte popolne predelave v obliki Resident Evil 2 Remake, a vseeno lahko takoj opazimo, da je okolica manj meglena in bolj podrobna.

Žal zomprd pravi, da ne namerava tako nadgraditi celotne igre in bo končanemu demu prenehal z delom. A kdo ve, če bo zadeva dovolj popularna, si zna na koncu celo premisliti.

Primerjavo slik si lahko ogledate spodaj, tule pa lahklo vidite izboljšane animacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime