NVIDIA oznanila prve 360 Hz monitorje z G-Sync podporo

Še vedno razmišljate, če bi si morda na domači pisarniški mizi privoščili zaslon z 144 Hz osveževalno frekvenco? Na žalost vas moramo obvestiti, da živite v preteklosti, saj je na letošnjem sejmu CES 2020 NVIDIA prvič prikazala zaslone, ki se ponašajo s kar 360 Hz osveževalno frekvenco.

Takšni monitorji bodo veličine 24.5 inča, njihova ločljivost pa bo samo 1080p, tako da 4K zaenkrat odpade. NVIDIA pravi, da ti zasloni namenjeni izključno profesionalnim igralcem in tistim, ki želijo iz svoje igre iztisniti še tisto zadnjo kapljico prednosti pred konkurenco. Takšni višje ločljivosti niti ne potrebujejo, saj je poudarek na odzivnosti in čim višjim sličicam na sekundo.

Prvi takšen monitor bo proizvedlo podjetje ASUS, imenoval pa se bo ROG Swift 360 Hz, ki bo vseboval 24.5 inčni zaslon, prisotna pa bo tudi tehnologija G-Sync. Žal tako NVIDIA kot tudi ASUS nista razkrila, kakšna bo cena takšnega zaslona in kdaj bo sploh prišel na trg.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!