Ricky Gervais na podelitvi Golden Globes popolnoma uničil Hollywoodsko elito

Ricky Gervais je britanski komik, ki je znan po temu, da ima zelo nabrušen jezik. Njegove šale bi lahko kdo označil, da gredo čez mejo dobrega okusa in tako so je vsekakor počutila Hollywoodska smetana na včerajšnji podelitvi nagrad Golden Globes.

Gervais je letos že petič vodil to prireditev in takoj ko je stopil na oder, je obljubil, da je tudi zadnjič. Zato za izgubiti ni imel veliko in se je ponorčeval iz vseh aktualnih tem, ki trenutno oblegajo Hollywood igralce, producente in režiserje.

Povedal je, da je bilo to veliko leto za pedofile, saj sta televizijske zaslone prišle serije kot so Leaving Neverland, Surviving R. Kelly ter nova Netflixova zadeva Two Popes.

Obregnil se je tudi ob gibanje Me Too, saj je bilo v dvorani prisotnih ogromno močnih producentov, ki se tresejo od strahu pred Ronan Farrowom. Če ne veste kdo je slednji: gre za novinarja, ki je razkrinkal Harvey Weinsteina za podleža, kakršen tudi je.

Potem je še povedal, kako je Netflix prevzel vse najboljše igralce in v šali ozmerjal Scorseseja, da je premajhen, da bi se peljal na vožnjo v zabaviščnih parkih. To je seveda letelo na nedavno izjavo legendarnega režiserja, da super-herojski filmi niso prava kino izkušnja in da ga spominjajo na vožnjo v zabaviščnemu parku.

Morda najboljša šala je bila glede Leonarda DiCapria, a to vam ne bom pokvaril, saj si jo morate ogledati sami preko spodnjega posnetka.

Golden Globes 🔥🔥 from r/funny

Ricky pa ni bil edini, ki je imel na odru kaj za povedati. Med podelitvijo kipcev je Sacha Baron Cohen imel nekaj izbranih besed za lastnika Facebooka, Mark Zuckerberga. Tega je v govoru označil za otroka, ki širi grdo propagando in ima samo namišljene prijatelje. Vse skupaj naj bi bila šala, a Sacha je že novembra napadel Zucberberga zaradi širjenja laži in nasilja na družbenih omrežjih.

Če bo Golden Globes nadaljeval s takšnim trendom, kjer se bo lahko na žaru obračalo največja Hollywood imena, potem znam naslednje leto dejansko to ceremonijo gledati v živo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime