ASUS razkril prenosnik, ki ima na hrbtni strani skriti LED zaslon

Danes ni več dovolj, da na trg pošlješ samo izdelek z impresivnimi specifikacijami, ampak mora ta biti privlačen tudi na prvi pogled. Podjetje ASUS se tega dobro zaveda in pri svojih prenosnikih serije G so zato prišli na zanimivo idejo. Kaj če bi na hrbtno, običajno pusto stran prenosnika namestili zaslon, ki bi ga lahko uporabnik kostumiziral?

Tako se je rodil ROG Zephyrus G14, tega pa je podjetje včeraj predstavilo na sejmu CES 2020. Prenosniku so na hrbtno stran namestili 1215 mini LED točk, vsaka od njih pa vsebuje 256 nastavitev osvetljenosti. LED prikazovalnik so poimenovali AniMe Matrix, ta pa lahko prikazuje slike, čas, animirane GIF podobe ali pa samo preprost logo vašega podjetja.

A ta 14 inčni prenosnik vsebuje v sebi še druge dobrote. Je eden prvih prenosnikov, ki bo vseboval novo najavljeno AMD serijo mobilnih procesorjev 4000, družbo pa mu bo delala grafična kartica NVIDIA RTX 2060. ROG Zephyrus G14 bomo lahko nadgradili na 32 GB pomnilnika ter do 1 TB prostora. Kot rečeno bo zaslon velikosti 14 palcev, izbirali pa bomo lahko med QHD panelom s 60 Hz ali pa FHD panelom s 120 Hz osveževalno frekvenco.

ROG Zephyrus G14 še nima cene, pošiljanje prednaročil pa naj bi se začelo v sredini marca, a samo za modele brez AniMe Matrix zaslona. Na tiste boste morali počakati do aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime