Mafia 2 dobila grafično prenovo za leto 2020

Mafia 2 je lani avgusta zabeležila že svoj deseti rojstni dan in za mnoge drugi del velja kot za najboljšega predstavnika celotne franšize. S temi ljudmi se jaz sicer ne bi strinjal, saj je zame original še vedno neprekosljiva klasika, vsi pa se verjetno strinjamo, da je tretji del serijo zapeljal v popolnoma napačno smer.

Tudi v letu 2020 kakšni igralci še vedno radi sežejo po preigravanju Mafie 2, saj takšnih iger, kjer je odprti svet povezan z močno zgodbo, dandanes preprosto manjka. A morda se zna kakemu novincu priskutiti grafična podoba, ki jo je že načel zob časa.

Za takšne je poskrbel modder QTmodz, ki je včeraj izdal novo verzijo svoje modifikacije Old Time Reality. Ta vsebuje nov sistem osvetljevanja, nove in predelane teksture ter celo različne vremenske učinke.

Modifikacija poskrbi tudi za nekaj igralnih sprememb. Policija je denimo sedaj veliko bolj nepredvidljiva, orožja pa lahko sedaj držijo več streliva.

Modifikacijo za igro si lahko prenesete iz sledeče povezave, avtor pa je pripravil tudi napovednik, ki prikaže vse izboljšave modifikacije. Morda bi bilo dobro, da ob ogledu spodnjega posnetka izklopite zvok, saj je razvijalec vanj vključil glasbo iz Gospodarja prstanov, ki nikakor ne spada v takšno gangstersko igro.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!