Igralec v dveh urah zaporedoma odigral vse Fallout naslove

Te dni poteka vsakoletni dogodek Awesome Games Done Quick, kjer se na enemu mestu zberejo najboljši igralci iz določenih iger, katere nato poskušajo pred kamero dokončati čim hitreje. Spremljati takšne mojstre je pravo veselje, še posebej če gledate “speedrun” kakšne vaše priljubljene igre.

Eden takšnih igralcev je tip, ki se rad kliče “tomatoanus”. Ker bi znal kdo njegov nadimek vzeti za rahlo ofenzivnega, si ga je za potrebe sodelovanja na festivalu spremenil v “tomatoangus” in možakar se malce razlikuje od drugih igralcev.

Tomatoangus namreč hitrostno ne preleti samo ene igre, ampak si je za izziv postavil preigrati celotno Fallout kolekcijo, ki jo nato preigra eno za drugo. No, v svojo zbirko ni uvrstil prav vseh naslovov, saj je spustil zadeve kot so Fallout: Brotherhood in Fallout 76, ki ju ne šteje za glavna dela franšize.

A vseeno je njegov nabor impresiven. Svojo dirko je začel s Fallout 1, nato nadaljeval s Fallout 2 in Fallout 3, se vmes ustavil v Fallout: New Vegas in zadevo zaključil s Fallout 4. Celotni podvig mu je vzel 2 uri in 16 minut, a treba se je zavedati, da Tomatoangus ni igral povsem zares.

Watch !rerun AGDQ 2020 starts tomorrow at 11:00 AM EST! Replaying our CGDQ 10th Anniversary Broadcast from last week! from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Njegov sprehod skozi igre je bil namreč močno zanimiv in podučen. Vmes je detajlno razložil vse svoje trike, v Fallout 4 primeru si je vzel čas, da je z vizualnimi pripomočki pokazal, kako se je hitro preselil na vrh bunkerja.

Watch !rerun AGDQ 2020 starts tomorrow at 11:00 AM EST! Replaying our CGDQ 10th Anniversary Broadcast from last week! from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Awesome Games Done Quick pridno zbira donacije v boju proti raku, kar je nenazadnje tudi celoten smisel dogodka in v trenutku pisanja so zbrali že dobrega pol milijona dolarjev.

Prenos v živo lahko spremljate spodaj in ne bojte se igralcem pokloniti tudi kakšno donacijo.

Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime