Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Instagram zvezdnica izgubila račun, saj je v zameno za dobrodelne donacije ponujala svoje gole fotografije

V Avstraliji še vedno divjajo hudi požari, v kateremu umirajo tako ljudje kot živali in pogumni gasilci potrebujejo pomoč od kjerkoli jo lahko prejmejo.

Na grozovite plamene ni ostala gluha niti igričarska skupnost in veliko pomembnih osebnosti naproša svoje sledilce, naj Avstraliji preko donacij izkažejo podporo, avstralska ekipa The Click Crew pa je tudi organizirala dobrodelni stream.

Nekatere Instagram manekenke pa so se odločile narediti korak dlje in so v zameno za dobrodelne donacije ponudile kar svoje telo.

Kaylen Ward, katera šteje vsega 20 let, je preko svojega Instagram in Twitter profila najavila, da bo vsakemu, ki ji bo dokazal, da je doniral vsaj 10 $, preko zasebnega sporočila poslala svojo nago sliko.

Zadeva je dobesedno eksplodirala v popularnosti in Kaylen je samo par dni svojim sledilcem sporočila, da so preko njene kampanje zbrali že preko milijon dolarjev.

Kaylen, ki je od začetka svoje akcije postala znana pod vzdevkom The Naked Philanthropist je povedala, da je prejela precej lažnih slik donacij, a da jih je bilo vsaj 50% resničnih. Nekateri so donirali tudi po 1000 dolarjev, en junak se je celo izkazal z donacijo 5000 $, vsi ti pa so bili podvrženi dodatni verifikaciji.

Kaylen je pridno pridobivala tudi sledilce na Instagramu, a platformi njena poteza očitno ni bila všeč. Potem ko je nabrala 60k oboževalcev se je Instagram odločil ukiniti njen račun, saj je kršila njihov pravilnik. Prodaja nagih slik je očitno prepovedana, pa čeprav gre za dobrodelne namene.

Skupnost je nad potezo Facebooka seveda razburjena in med drugimi se je pritožil znani podcaster Joe Rogan. Ta je pozval, da ji naj Instagram obnovi račun, saj ni naredila ničesar napačnega. Slik ni prikazovala na platformi, poleg tega pa gre navsezadnje za dobrodelne namene, kjer bi lahko spregledali kakšno pravilo.

K sreči pa je Kaylen navdušila tudi druge ljudi. Porno zvezdnica Riley Reid se je pridružila gibanju in bo vsakemu, ki ji bo dokazal donacijo, poslala privatno nago sliko ali video.

Pridružili sta se ji tudi manekenki Emmy Elliot in Jenna Lee, vsaka od njiju v zameno za 10 $ donacije pošilja razgaljene slike preko privatnih sporočil.

Zainteresirani lahko tako donirate preko zgornjih povezav ali pa se odpravite na sledečo povezavo in pošljite denar kar preko Facebooka, če so vam nagi joški odveč.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!