MMO komedija Mythic Quest: Raven’s Banquet dobila nov napovednik

O Mythic Questu, novi komični seriji, za katero stojijo umi in igralci popularnega It’s Always Sunny in Philadelphia, smo že pisali. Zadevo je na Ubisoftovi E3 konferenci najavil igralec Rob McElhenney, ki bo v njej tudi igral glavno vlogo.

Zgodba bo spremljala razvoj najbolj popularne MMO igre na svetu Mythic Quest in na čelu tega huronsko popularnega naslova bo stal bradati možakar z imenom Ian Grimm. Tega je že davno povsem prevzel ego in se ima tako za najbolj popularnega ustvarjalca na svetu, čeprav temu zares ni tako.

Zadeva zna biti zanimiva praktično vsakemu igričarju, saj smo vsi do sedaj vsaj preizkusili kakšno MMO igro, glede na novi napovednik pa se bo serija znala briti norca iz igričarske industrije. V enemu kadru vidimo Iana, kako na snemanju animacije gibanja seka po lubenicah, ki bi morale eksplodirati kot prave lobanje.

Mythic Quest ima za sabo tudi nekaj velik imen. Robu se bo iz serije It’s Always Sunny in Philadelphia pridružil tudi igralec Charlie Day, iz tam pa bosta prišla tudi producenta Megan Ganz in David Hornsby. Svoje ideje in izkušnje in industrije bo ponudilo tudi nekaj Ubisoftovcev, tako da upamo, da bodo šale vsaj na ravni Silicon Valleya.

Mythic Quest: Raven’s Banquet bomo lahko gledali 7. februarja, ko bo zadeva izšla za Apple TV+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime