Modifikacija Fallout 4: New Vegas dobila nove slike

Fallout: New Vegas pri mnogih velja za najboljši del te franšize. Špil vsebuje zanimivo zgodbo, globoke RPG mehanike in spremljevalce, poleg tega pa je razvijalec Obsidian Entertainment izdal nekaj visoko kvalitetnih DLC-jev.

Žal je igra za leto 2020 precej zastarela. Ni povsem neigralna, a mehanika streljanja in animacije kažejo svoja leta zato marsikateri novi igralec nad zadevo hitro obupa.

K sreči je tu modderska skupnost in ta že nekaj časa dela na projektu Fallout 4: New Vegas. Ta si je za nalogo zadal prenesti vse lokacije, naloge in celotno glavno štorijo v pogon igre Fallout 4, ki je za moderne potrebe bolj prijetna za igranje.

Je pa to ogromen podvig in zadnje večje informacije glede igre smo prejeli leta 2018, ko smo si lahko ogledali tudi prvi napovednik. Od takrat vse tiho je bilo, dokler včeraj ni razvijalec nekaj novih slik.

Te prikazujejo puščavo Mojave, tako da si lahko približno predstavljate, v katero smer poteka razvoj.

Datum izida žal še vedno ostaja skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!