2020 se je šele začelo in že imamo kandidata za najslabši napovednik leta

Založnik oz. razvijalec Milestone mi je všeč. To ne ravno zaradi svojih iger, ampak zaradi tega, ker so me na Gamscomu lepo pogostili. Dobili smo lepo vrečo dobrot in osebje se je zaradi svoje majhnosti posvetilo vsakemu novinarju posebej.

Žal pa so vsi naslovi samo povprečni ali pa še to ne. Italijanski razvijalec se je namreč osredotočil na izdelavo različnih dirkačin, med katerimi so zagotovo najbolj znani po delanju licenčnih naslovov MotoGP.

Dokopali pa so se tudi licence za delanje iger po motokros tekmovanjih in tako se sedaj pripravljajo na izid igre s kilometrskim naslovom Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3. Se kar zapelje z jezika, kajne?

Za promocijo tega naslova se je Milestone odločil vpoklicati rapperja 7deucedeuce, čigar pravo ime je Adam Enticknap. Tako je nastal čudaški spodnji čudaški napovednik, za katerega ni čisto jasno, koga točno se promovira: igro, rapperja ali morebiti energijsko pijačo Monster?

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 niti ne izgleda tako slabo in malce spominja na športne arkadne igre iz leta 2000, ko je za lomljenje prstov na tipkovnici skrbel Tony Hawk. Morda pa zna ta šibki napovednik, ki zna biti kandidat za najslabšega v celemu letu, vzbuditi zanimanje ravno zaradi svoje “kvalitete”.

Špil lahko pričakujemo 4. februarja za PC, Xbox One, PlayStation 4, Switch ter Stadio.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime