Dragon Ball Z: Kakarot dobil nov napovednik

Založnik Bandai Namco se počasi pripravlja za lansiranje nove igre iz Dragon Ball franšize, ta pa bo tokrat nosila naslov Dragon Ball Z: Kakarot.

Kakarot bo v osnovi RPG pretepačina, v kateri bomo lahko nadgrajevali naš karakter in mu odklepali različne moči. Temu bo nato sledilo pretepanje visoko v zraku in spektakularne akcije zagotovo ne bo manjkalo, saj se med zamahovanjem pesti vse bliska in trese.

Naš karakter bo lahko izkušnje pridobival s pretepanjem sovražnikov ali pa preko raziskovanja okolice. Tiste res posebne napade bomo lahko odklenili s treniranjem, razne statistike pa si bomo lahko dvignili preko kuhanja izbranih jedi.

Igralci boste lahko poleg tega ribarili in spregovorili kakšno besedo z znanimi junaki kot so Gohan, Goku in Vegeta, z njimi pa boste ob spremljanju zanimive štorije tudi spletli močne vezi.

Razvijalec je za igro pripravil nov napovednik, ki se osredotoči predvsem na ustvarjanje karakterja.

Dragon Ball Z: Kakarot izide že 17. januarja, zanimivo pa je, da špil ne bo prispel na konzolo Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!