Razvijalec Frictional Games nas draži z novo grozljivko

Švedski razvijalec Frictional Games je znan predvsem zaradi svojih grozljivih iger, ki še danes redno strašijo igričarje. Njihova Amnesia je naredila manjši preporod na področju grozljivk in kar naenkrat so vsi začeli delati na strašljivih naslovih, kjer se naš karakter ne mora braniti ampak se lahko samo skriva ali pa zbeži stran.

Njihova zadnja igra SOMA je koncept nadgradila z odlično zgodbo in igralci od leta 2015 potrpežljivo čakamo na njihovo naslednjo avanturo.

Prejšnji teden so začeli z draženjem svoje naslednje igre, saj se je na njihovi uradni spletni strani pojavila črnina, na sredini katere se je nahajala manjša pikica. Ta je sedaj začela rasti in trenutno lahko vidimo nekakšen sivi fetus, ki utripa.

Nobenemu se ne sanja, kaj za vraga bi zadeva lahko sploh pomenila in Frictional Games je na raznih socialnih medijih povsem potihnil.

Več kot očitno pa 1gre za novo igro, saj je od zadnjega naslova že preteklo nekaj let in smo zreli za novo strašenje. Ne ostane nam drugega kot pa da redno gledamo v uradno stran in čakamo na rast fetusa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime