Tale pametna blazina vas lahko reši smrčanja in jeznega partnerja

Tehnologija se končno seli tudi v spalnico. Ne, umazanci, s tem ne mislimo na kakšne seksualne igračke, ki bi po novemu vsebovale LED zaslončke ter Bluetooth povezljivost.

Govorim namreč o Motion Pillow, katero je razvilo podjetje 10minds in gre za spominsko blazino, ki vas lahko reši nadležnega smrčanja. To bi hudo prav prišlo vsem, ki jih med spanjem zmoti smrčanje partnerja, ki ravno ob treh zjutraj dobi oktavo motorne žage.

Blazina vsebuje tehnologijo za zaznavanje zvoka in če speči začne rezati drevesa, se znotraj blazine aktivirajo posebne zračne blazinice. Te nato nežno dvignejo levo ali desno stran in vam tako prekucnejo glavo na optimalno pozicijo za glavo in vrat. Ta nato poskrbi za lažje dihanje, kar naj bi preprečevalo glasno smrčanje.

Ker smo leta 2020 ima Motion Pillow blazina seveda tudi svojo aplikacijo. Preko nje lahko natančno preučimo naše spalne navade, lahko pa tudi vidimo, kdaj točno smo začeli s težkim dihanjem in posledično smrčanjem.

Dobra novica je, da je Motion Pillow že mogoče kupiti, a slaba je ta, da je zadeva na voljo samo na ameriškem Amazonu, ki uradno ne pošilja v Slovenijo. Tako da se boste za nakup morali poslužiti parih trikov. Še ena slaba vest je to, da je Motion Pillow precej drag, saj vas bo obral za 376 $.

Razvijalec že dela na naslednji verziji produkta, ki trenutno zbira denarce na spletni strani Indiegogo. Druga generacija bo vsebovala brezžični sistem, če pa zadevo podprete sedaj, jo lahko prejmete za samo 189 €, namesto prodajne cene 378 €. Drugo generacijo napihljivih povštrov bodo začeli podpornikom odpošiljati v aprilu 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime