Temtem je MMO različica Pokemonov, ki jo bomo lahko igrali na PC-ju

Če ste igričar in oboževalec prikupnih Pokemonov, potem zagotovo doma držite že celo vrsto Nintendo naprav. Japonski založnik in lastnik trenutne konzole Switch si namreč lasti celotno znamko Pokemonov in te držijo ekskluzivno prikovane samo na svojih sistemih, saj jim to omogoča dobro prodajo tako same konzole kot tudi iger.

Razvijalec CreamGames je tu videl potencialno luknjo in začel razvijati svojo različico Pokemonov, ki so jo poimenovali Temtem.

Od kje je igra jemala svoj navdih, ni težko ugibati. TemTem se namreč igra skoraj identično kot Let’s Go: Pikachu in igri si delita veliko igralnih mehanik ter tudi vizualno podobo.

V TemTem boste raziskovali Airborne Archipelago skupaj z drugimi člani vaše ekipe. Lovili boste lahko prikupne zverinice TemTem ter se nato z njimi, v poteznemu načinu, borili proti drugim trenerjem.

Največja razlika je v temu, da je to MMO, tako da vas čaka ogromen svet, ki ga poseljujejo skrivnosti, Temtemi ter drugi igralci. Kljub temu, da je zadeva primarno večigralska, je razvijalec poskrbel za zanimivo zgodbo, v kateri se boste borili proti zlobnemu klanu Belsoto.

Omogočeno bo sodelovalno igranje, tako da se boste z vsemi izzivi lahko spopadli skupaj s kakšnim prijateljem. Kupili boste lahko svojo hišo in jo opremili, poleg tega pa bo na voljo močna kostumizacija vašega karakterja.

Razvijalec je nedolgo nazaj prikazal nov igralni posnetek, Temtem pa bo na Steamu izšel 21. januarja, v sistemu Zgodnjega dostopa. Razvijalec nato načrtuje igro izdati še na vseh konzolah, presenetljivo tudi za Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime