Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Razkrita prihajajoča dodatka za Pokemon Sword & Shield

Pokemon navdušenci ste si včeraj zagotovo vzeli predah od službe oz. šole ter si ogledali Nintendov Direct, ki je bil tokrat usmerjen predvsem v Pokemon franšizo.

Pred kamero je stopil razvijalec Game Freak in ta je razodel bodoče plane glede njihove zadnje igre Sword & Shield. Ta bo postala prva Pokemon igra, katera bo prejela Expansion Pass oz. sezonsko prepustnico, ki jo lahko sedaj že prednaročimo za slabih 30 €.

Pri nakupu bomo v svojo knjižnico pridobili dve večji razširitvi, ki se imenujeta Isle of Armor ter The Crown Tundra. Obe sta še precej daleč od izida, a to pomeni, da nas Game Freak že zdaj ni zasul z zanimivimi informacijami.

Isle of Armor bo izšel prvi, pričakujemo pa ga lahko konec junija. Na novem otoku nas čaka novi dojo, tam pa nas bo pod svoja krila vzel novi mentor Mustard. Ta nam bo zaupal novega legendarnega Pokemona Kubfuja, ki se lahko razvije v dve obliki Urshifuja ter v Dynamax različico z unikatnimi potezami.

Naša glavna nasprotnika bosta Klara in Avery, koga od njiju pa bomo fasali je odvisno od vaše različice igre (Sword/Shield).

The Crown Tunda izide šele nekje v jeseni, tako da je na voljo precej manj informacij. Game Freak je v prenosu prikazal nekaj konceptnih slik in jasno je, da našim trenrjem ne bo toplo. Zamrznjena okolica kliče po raziskovanju skrivnostnih templjev ter čudnega drvesa, naleteli pa bomo tudi na legendarnega Pokemona Calyrexa.

Ekspanzije bodo v igro vnesle več kot 200 Pokemonov, ki jih boste lahko izmenjavali tudi s tistimi, ki si ne bodo lastili dodatkov. V igro boste alhko vnesli tudi Pokemone, ki ste jih pred tem shranili v Pokemon banko, kar bo dodobra pogasilo požare, ki jih je Game Freak sprožil s tem, da Sword & Shield ne vsebuje celotne kolekcije zverinic.

Čas je da posodobite igro, saj je že sedaj an voljo nova aktivnost, preko katere lahko ujamete novega Pokemona Slowpoke.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!