Razkrita prihajajoča dodatka za Pokemon Sword & Shield

Pokemon navdušenci ste si včeraj zagotovo vzeli predah od službe oz. šole ter si ogledali Nintendov Direct, ki je bil tokrat usmerjen predvsem v Pokemon franšizo.

Pred kamero je stopil razvijalec Game Freak in ta je razodel bodoče plane glede njihove zadnje igre Sword & Shield. Ta bo postala prva Pokemon igra, katera bo prejela Expansion Pass oz. sezonsko prepustnico, ki jo lahko sedaj že prednaročimo za slabih 30 €.

Pri nakupu bomo v svojo knjižnico pridobili dve večji razširitvi, ki se imenujeta Isle of Armor ter The Crown Tundra. Obe sta še precej daleč od izida, a to pomeni, da nas Game Freak že zdaj ni zasul z zanimivimi informacijami.

Isle of Armor bo izšel prvi, pričakujemo pa ga lahko konec junija. Na novem otoku nas čaka novi dojo, tam pa nas bo pod svoja krila vzel novi mentor Mustard. Ta nam bo zaupal novega legendarnega Pokemona Kubfuja, ki se lahko razvije v dve obliki Urshifuja ter v Dynamax različico z unikatnimi potezami.

Naša glavna nasprotnika bosta Klara in Avery, koga od njiju pa bomo fasali je odvisno od vaše različice igre (Sword/Shield).

The Crown Tunda izide šele nekje v jeseni, tako da je na voljo precej manj informacij. Game Freak je v prenosu prikazal nekaj konceptnih slik in jasno je, da našim trenrjem ne bo toplo. Zamrznjena okolica kliče po raziskovanju skrivnostnih templjev ter čudnega drvesa, naleteli pa bomo tudi na legendarnega Pokemona Calyrexa.

Ekspanzije bodo v igro vnesle več kot 200 Pokemonov, ki jih boste lahko izmenjavali tudi s tistimi, ki si ne bodo lastili dodatkov. V igro boste alhko vnesli tudi Pokemone, ki ste jih pred tem shranili v Pokemon banko, kar bo dodobra pogasilo požare, ki jih je Game Freak sprožil s tem, da Sword & Shield ne vsebuje celotne kolekcije zverinic.

Čas je da posodobite igro, saj je že sedaj an voljo nova aktivnost, preko katere lahko ujamete novega Pokemona Slowpoke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime