Sundered: Eldritch Edition je nova brezplačna igra na Epic Games trgovini

Ste morda mislili, da v letu 2020 iz strani Epic Games trgovine ne boste prejeli nobene brezplačne igre? No, ušteli ste se, saj se je Epic očitno odločil, da njihova platforma še vedno nima dovolj uporabnikov, zato so se odločili akcijo nadaljevati tudi v tekoče leto.

Nova brezplačnica tokrat nosi ime Sundered: Eldritch Edition. Gre za čudovito, ročno izrisano platformščino, v kateri se borimo proti zlobnim silam Eldritch božanstev. Špil igra na grozljivo noto, kar je od igre, ki se napaja iz norega uma pisatelja H.P. Lovecrafta, tudi edino pravilno.

Sundered precej spominja na Metroidvania, originalno pa je izšel leta 2017. Od takrat je razvijalec izdal Eldritch Edition nadgradnjo, ta pa prinaša sodelovalno večigralstvo, kjer se naenkrat v igro lahko povežejo štirje igralci. Posodobitev prinese tudi nove nadgradnje, nove šefe ter celo več koncev.

Sundered: Eldritch Edition si lahko aktivirate preko sledeče povezave, časa pa imate do 16. januarja. Takrat namreč prihaja nova brezplačna igra Horace.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime