Doom je po skoraj 30 letih prejel novo posodobitev

Originalni Doom je danes dvakrat starejši od povprečnega Fortnite igralca, a kljub svojim letom ostaja še vedno hudo popularna zadeva, predvsem na PC trgu. Za original namreč še danes nastajajo razne modifikacije, nekatere precej velike kot je denimo Brutal Doom, ki špilu doda ogromno nove vsebine in tega v bistvu popolnoma predrugači.

Doom znamko si lasti Bethesda in ta se je nedavno odločila izdati uradno posodobitev za Doom I in Doom II, ki igrama doda precej pomembne novosti.

Glavno je zagotovo ta, da se je meja sličic na sekundo preselila iz 35 na 60. Prav tako so omogočili hitro shranjevanje (Quick Save) za obe igri, prišla pa je tudi podpora za enostavno uvažanje modifikacij, ki jih ustvari skupnost.

Prav tako je omogočeno lažje preklapljanje med orožji, izbiranje stopenj ter igranje v aspektu 4:3, ko si je originalno zamislil razvijalec id Software. Dodali so tudi dva skupka map, ki se imenujeta TNT: Evilution ter The Plutonia Experiment. To skupaj nanese 60 stopenj zabave, med njimi pa najdemo tudi Sigil mapo, ki jo je nedolgo nazaj ustvaril originalni ustvarjalec stopenj John Romero. Polno listo sprememb si lahko preberete na njihovi uradni strani.

Posodobitev je že omogočena, tako da lahko nemudoma pričnete s strelsko akcijo in se tako malce malce bolje pripravite na novi del Doom Eternal, ki nas bo zabaval 20. marca.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!