Doom je po skoraj 30 letih prejel novo posodobitev

Originalni Doom je danes dvakrat starejši od povprečnega Fortnite igralca, a kljub svojim letom ostaja še vedno hudo popularna zadeva, predvsem na PC trgu. Za original namreč še danes nastajajo razne modifikacije, nekatere precej velike kot je denimo Brutal Doom, ki špilu doda ogromno nove vsebine in tega v bistvu popolnoma predrugači.

Doom znamko si lasti Bethesda in ta se je nedavno odločila izdati uradno posodobitev za Doom I in Doom II, ki igrama doda precej pomembne novosti.

Glavno je zagotovo ta, da se je meja sličic na sekundo preselila iz 35 na 60. Prav tako so omogočili hitro shranjevanje (Quick Save) za obe igri, prišla pa je tudi podpora za enostavno uvažanje modifikacij, ki jih ustvari skupnost.

Prav tako je omogočeno lažje preklapljanje med orožji, izbiranje stopenj ter igranje v aspektu 4:3, ko si je originalno zamislil razvijalec id Software. Dodali so tudi dva skupka map, ki se imenujeta TNT: Evilution ter The Plutonia Experiment. To skupaj nanese 60 stopenj zabave, med njimi pa najdemo tudi Sigil mapo, ki jo je nedolgo nazaj ustvaril originalni ustvarjalec stopenj John Romero. Polno listo sprememb si lahko preberete na njihovi uradni strani.

Posodobitev je že omogočena, tako da lahko nemudoma pričnete s strelsko akcijo in se tako malce malce bolje pripravite na novi del Doom Eternal, ki nas bo zabaval 20. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime