Kmalu naj bi se začela nova Steam razprodaja

Vam je med božičnim zapravljanjem v žepu ostal še kak zmečkan bankovec, ki je preživel vse trgovine in digitalne razprodaje? Ubogi revež je namreč spet v nevarnosti, vsaj če gre verjeti zadnjim govoricam.

Steam naj bi pripravljal novo razprodajo, ki se bo imenovala Steam Lunar New Year Sale. Govorice o njej je najprej sprožil Reddit uporabnik, ki je od Valva prejel e-poštno sporočilo, to pa je bilo namenjeno vsem razvijalcem, ki bi svoje igre radi ponudili v prodajo.

Razprodaja naj bi se začela 23. januarja in naj bi trajala vse do 27. januarja. Govorico je nato potrdil PC Gamer, a njegovi viri pravijo, da se bo razprodaja začela 4. februarja in naj bi se zaključila 11. februarja.

Verjetno je bolj verodostojna PC Gamer informacija, saj se je Steam zimska razprodaja zaključila samo par dni nazaj in bi bilo smotrno počakati vsaj par dni, preden se začne nova akcija. Poleg tega se je lanska Lunar razprodaja začela 15. februarja, kar je veliko bližje PC Gamer datumu.

Naj se prične prvo šparanje v letu 2020!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!