Awesome Games Done Quick festival zbral rekordnih 3.1 milijona dolarjev za dobrodelne namene

Za nami je še en dogodek Awesome Games Done Quick in kakor je zadeva postala že praktično v navadi, so pridni streamerji in zabavljači skozi hitrostno preigravanje iger tudi letos zrušili rekord v zbranemu denarju.

Letos se je številka ustavila pri 3.1 milijonih dolarjih, ves ta denar pa bo romal na račun organizacije za preprečevanje raka. Organizatorjem lahko za ta hvalevreden festival, ki je letos praznoval že svoje deseto leto obstoja, samo iz vsega srca čestitamo. Res je čudovito videti, ko se igričarska skupnost zbere na kupu in doseže tak cilj, ki je bil morda desetletje nazaj znanstvena fantastika.

Letos smo lahko videli kar nekaj čudovitih “speedrunov” in igralci so brzeli tudi čez novejše igre. Na sporedu so bili tako tudi naslov, ki so se letos borili za igro leta to pa so denimo Control, Sekiro: Shadows Die Twice in Devil May Cry 5.

Seveda ni manjkalo tudi preigravanja starejših klasik tipa Super Mario 64 ali Super Metroid.

Poleti nas čaka novi dogodek Summer Games Done Quick, kateri prav tako ruši rekorde, odvil pa se bo med 21. in 28. junijem v Minnesoti.

Spodaj si lahko ogledate prav vse posnetke letošnjih preigranih iger in celoten video šteje kar 46 ur. K sreči je zadeva razdeljena na priročna poglavja, kar bo zagotovo olajšalo klikanje.

Watch AGDQ 2020 benefiting the Prevent Cancer Foundation – 140 from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime