League of Legends igra s kartami Legends of Runeterra naslednji teden dobiva odprto beto

Zdi se, da so leta nazaj vsi želeli ustvariti nekakšno svojo igro z digitalnimi kartami. Norijo je začel Blizzardov Hearthstone, ki v bistvu še danes sedi na prestolu in čeprav je špil skozi elta naletel na veliko izzivalcev, je nihče ni izbil iz prvega mesta.

Zadeva se je sedaj malce umirila in čas je, da na temu področju zopet doživimo kakšno manjšo revolucijo. Nazadnje je probal Valve s svojim neuspelim poskusom v obliki igre Artifact, sedaj pa se je opogumil razvijalec Riot, kateri želi svojo igro League of Legends preseliti tudi v druge igralne načine.

Tako že nekaj časa delajo na svoji kvartopirski igri Legends of Runeterra, ki je bila zaenkrat na voljo samo izbrani peščici testirancev. To se bo kmalu spremenilo, saj bo igra prešla v fazo odprte bete in preizkusil jo bo lahko prav vsak.

Odprta beta bo prinesla kar veliko izboljšav. Igralci boste lahko sedaj sestavili listo prijateljev in te izzvali na dvoboj, predelavo pa bodo doživele prav vse karte. Začela se bo celo prva “ranked” sezona – to je razvijalec poimenoval beta sezona in bo trajala vse dokler igra ne izide v polni inačici.

Dobra novica je, da vse kar si prislužite v odprti beti, ostalo tudi v polni inačici, tako da se lahko podate v igranje, brez strahu, da bi izgubili prislužene karte in izkušnje. Testiranje se bo za vse odprlo 24. januarja ob 20.00, tisti, ki pa se boste registrirali na njihovi spletni strani pa boste lahko igrali že dan prej!

Če ste se morda prenajedli Hearthstona, vas zna morda ravno Legends of Runeterra vrniti v svet digitalnih kart.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime